Veilig winkelen

Schutting33 stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Wij willen dat je compleet veilig jouw nieuwe beton schutting, hout beton schutting, aluminium schutting of schanskorven kunt uitkiezen. Een optimale service en online ervaring, waarbij de veiligheid van onze klanten gewaarborgd is, is gewoonweg dan ook een primair onderdeel binnen onze visie. Je bent hierdoor verzekerd dat je veilig, betrouwbaar en eenvoudig je bestelling online een bestelling kunt afrekenen!

Hoe wij deze garantie tot veilig winkelen garanderen?

Tegenwoordig speelt SSL certificering een behoorlijke hoofdrol in het online betalingsverkeer. Een veilige online omgeving waarbij je veilig en betrouwbaar een bestelling kunt plaatsen is enorm van belang voor de consument en terecht in onze optiek. Vandaar dat het bezoek en betalingsverkeer op onze websites, waaronder ook Schutting33.nl, vergrendeld is door middel van een SSL verbinding.

Indien je website namelijk voorzien is van het veilig winkelen icoon, zie onderstaande afbeelding, is het voor de consument veilig en betrouwbaar de website bezoeken en uiteindelijk ook een bestelling plaatsen. Dankzij deze vergendeling ben je verzekerd dat jouw privé gegevens veilig afgeschermd zijn van mensen die hier misbruik van willen maken.

Veilig winkelen SSL Schutting33

Mocht je desondanks twijfels hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethoden 'Contant bij afhalen', overboeking / overschrijving en zelfs betalen bij aflevering (per contant of per pin, zonder extra rembourskosten)!

Store33 B.V. is lid van het keurmerk Feedbackcompany. 

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van jouw, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk is dan ook van groot belang en tegenwoordig onmisbaar. Daarom is Store33 B.V. ook aangesloten bij het keurmerk Feedbackcompany. Hierdoor weet jij uiteindelijk zeker dat:

- De identiteit van de Store33 BV gecontroleerd en bevestigd is;
- Store33 BV voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving;
- Store33 BV diverse manieren biedt om contact op te nemen;
- Klantbeoordelingen over Store33 BV onafhankelijk geplaatst kunnen worden;
- Store33 BV de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt;
- Je altijd bij Feedback Company terecht kunt voor een geschilbemiddeling;