Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Veelgestelde vragen

Waarom een schutting van beton van Schutting33?

Een schutting van beton heeft een aantal voordelen ten opzichte van een schutting van hout. De beton schutting is duurzaam, onderhoudsarm, biedt extra beveiliging en trekt niet krom. Een extra bijkomend voordeel is dat de betonschutting voor een geluidreductie van 9 tot 16 dB (A) zorgen. De schutting van beton is te plaatsen in hoogtes van 38,5 cm tot 280 cm en is toepasbaar voor bijvoorbeeld het vervaardigen van bloembakken, verhoogde vijvers, veranda’s , zwembadranden of zelfs een garage in dezelfde stijl als uw schutting. Ook bieden we hout beton schuttingen aan. Bekijk ook ons aanbod van deze schuttingen.

Wat is de kwaliteit van een schutting van Schutting33?

Er zijn verschillende schutting-leveranciers op de markt, echter is de kwaliteit van de aangeboden schuttingen erg uiteenlopend. Schutting33 staat voor het leveren van een hoogwaardig product, snelle plaatsing en goede service. Een schutting van Schutting33 is een schutting voor het leven!

Kan ik de schutting door jullie laten plaatsen?

De standaard offertes die worden afgegeven voor schuttingen zijn exclusief plaatsing door Schutting33. Het is natuurlijk ook mogelijk om een schutting door ons plaatsingteam te laten plaatsen. Onze plaatsingsteam werkt door heel Nederland. Door de jarenlange ervaring van het plaatsingteam ben je verzekerd van een mooi eindresultaat. Wij adviseren hierom om tegen meerprijs gebruik te maken van ons plaatsingsteam. Je kunt het ook zelf plaatsen, bekijk onze beton schutting plaatsen uitleg voor meer informatie.

Heb ik een bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een schutting?

Wanneer je een schutting wilt plaatsen als erf scheiding of je een bebouwing wilt plaatsen op je perceel kan het zijn dat hiervoor een vergunning nodig is. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Dit kun je nakijken op www.omgevingsloket.nl.

Waar levert en plaatst Schutting33 zijn schuttingen?

Wij leveren en plaatsen onze schuttingen voor en aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra, gespecialiseerde vakhandelaar etc. Door een optimale bezorgservice leveren wij onze producten door heel Nederland.

Wat is de levertijd van een schutting?

Schutting33 zal in overleg met je de datum bepalen van plaatsing. Afhankelijk van de planning kan je schutting al binnen 2 weken geplaatst worden. Natuurlijk kan dit ook een datum zijn verder in de toekomst, zodat je alle tijd hebt om je voorbereidingen te treffen.

Mag ik mijn bestelling / producten retourneren?

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Schutting33. Schutting33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:
- het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.  
- het product en/of de producten ongebruikt zijn.  
- het product en/of de producten schoon zijn.  
- het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.  
- de bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.  
- het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.  

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.