Tuindeur Forte Composiet Antraciet 90x180 centimeter

€ 399,00
Levertijd 1-2 weken

Deze tuindeur Forte Composiet is gemaakt van composiet, wordt geleverd met deurbeslag, heeft een aluminium kader met WPC panelen en is van het merk Elephant. Uitermate goed te combineren met onze betonschuttingen.

Onze Service

Tot aan huis met kooiaap geleverd

 Laagste prijsgarantie beton schuttingen

 Betaal met iDeal of onder rembours

 Kom langs in onze showtuin

 Vragen? Bel: 088 0555 333


Een composiet tuindeur wordt veelal in de tuin toegepast wegens het eenvoudige onderhoud, vaste kleurstelling en vastigheid in de maatvoering. Een houten poort kan namelijk nog wel eens zorgen voor problemen tijdens de winterperiode en of zomerperiode wegens het uitzetten of krimpen van het hout. De composiet tuindeuren daarin tegen zijn maatvast en kleurvast waardoor je na montage jarenlang geniet van een schitterende tuindeur. De composiet tuindeuren zijn tegenwoordig ook in talloze modellen, afmetingen en kleurstellingen verkrijgbaar zodat je je tuindeur afstemt op je schutting. Wil je dezelfde composiet schutting toepassen in je tuin als je tuindeur? Dan is dit zelfs ook mogelijk! Je tuin verdient gewoonweg een stabiele, tijdloze en onderhoudsvrije tuindeur. Ga maar eens in gedachte na hoe vaak je een tuindeur per dag, week of jaar gebruikt!


Het bestelproces bij Schutting33.nl

Wanneer je een schutting gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw schutting naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens doorgezet;
-   Je bestelling wordt ingeboekt voor levering;
-   Je ontvangt vanuit de transporteur per email of sms een leverdatum en geschatte levertijd;
-   De bestelling wordt met kooiaap vrachtwagen geleverd op een gewenste locatie.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Schutting33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Schutting33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Schutting33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij het ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 30%.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Schutting33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Laad meer ...