Prijslijst meet- en montageservice

Meetservice

De kosten voor de meetservice bedragen € 70,- inclusief voorrijkosten. Hierbij zal het montagebedrijf je na melding voor een inmeting rondom 3-5 werkdagen contacteren voor het maken van een afspraak.  


Stappenplan inmeten

1.   Wij krijgen het verzoek voor het inmeten en zullen je gegevens doorsturen naar het desbetreffend montagebedrijf.
2.   Binnen twee werkdagen, maakt het montagebedrijf - in onderling overleg - een afspraak voor het inmeten. Montagebedrijven beheren hun eigen agenda, hier hebben wij geen invloed op.
3.   De monteur komt de situatie inmeten, en formuleert op een inmeetformulier de afmetingen van jouw gewenste betonnen schutting. Van dit formulier, blijft er een kopie voor jou achter.
4.   De factuur van het inmeten dient ter plaatse - contant - te worden voldaan, bij de persoon van het montagebedrijf.
5.   Het montagebedrijf stuurt binnen 3-5 werkdagen, na het inmeten, de inmeetgegevens naar ons op.
6.   Wij maken an de hand van de inmeetgegevens, een vrijblijvende offerte voor je op, die je per mail ontvangt.
7.   Ga je akkoord met de offerte, dan ontvang je een factuur. Nadat de aanbetaling van 30% is verwerkt, zal de bestelling in productie gaan.
8.   Er wordt een leverdatum ingepland. Nadat de datum bekend is, neemt het montagebedrijf contact met je op om de montage in te plannen.

Montageservice

De voorrijkosten zijn op basis van de woonplaats. Zone A Limburg / Zone B Brabant & Gelderland € 199,00 / Zone C Overijssel & Zuid Holland / Zeeland € 249,00 / Zone D Overige provincies € 299,00. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

Product Montagekosten per product

Enkelzijdig¹    
tot 200 centimeter hoog                                                                                                           € 70,-    per strekkende meter
tot 240 centimeter hoog € 90,-    per strekkende meter

Dubbelzijdig¹    
tot 200 centimeter hoog                                                                                                           € 80,-   per strekkende meter
tot 240 centimeter hoog € 102,-   per strekkende meter

Diverse    
Inkorten van betonpanelen op gewenste maat (vanaf 5 platen of meer) € 6,-     per stuk
Afwerklat verwerken € 25,-   per stuk
Verlichting aanbrengen op betonpaal (excl. bekabeling en gietmof)² € 35,-   per stuk
Verlichting aanbrengen op betonpaal met buitenlasdoos (excl. bekabeling)² € 59,-   per stuk
Opbrengen van beton coating met airless spuitmachine³ € 12,-   per m² 

¹ De aangeven prijs is met de materialen voor het afvoegen van de betonpalen aan de achterzijde en tussen de beton panelen. Dit resulteert in een kierloos eindresultaat en de juiste stabiele afwerking!
² Bekabeling is op basis van het aantal meters en wordt tijdens een inmeetafspraak besproken.
³ 
De berekening van het opbrengen van de beton coating is per zijde. Heb je een dubbelzijdige beton schutting is het tweemaal het oppervlakte.

Let op, de bovenstaande prijslijst is slechts indicatie van de geschatte montagekosten. Dit wegens de ligging van de te monteren schutting (bijvoorbeeld 30 meter vanaf de straat verwijderd) of indien obstakels zoals bomen of struiken dienen te worden verwijderd. Wil je een offerte op maat ontvangen, inzake de montagekosten, dan raden we je aan om gebruik te maken van de meetservice. Heb je enige vragen met betrekking tot onze meet- en montageservice? Twijfel dan niet om ons te contacteren, wij helpen je graag verder.

Stappen plan monteren 

1.   Zodra alles is geleverd, neemt het montagebedrijf contact met je op om een montagedatum in te plannen. Van te voren een afspraak inplannen is helaas niet mogelijk, wegens transporten en verwerking van de fabriek.
2.   Bij levering, kun je het restant bedrag van de materialen voldoen aan de chauffeur per contant of bankoverboeking (bewijs van betaling).
3.   Na de montage kun je de factuur van het montagebedrijf, per bankoverboeking (bewijs van betaling) of per contant voldoen.
4.   Het montagebedrijf verricht de werkzaamheden voor u en niet voor Store33 BV. Het contact, planning van montagedatum en facturatie verloopt zodoende in overeenkomst tussen u en het montagebedrijf. U bent 
niet verplicht het aangeboden montagebedrijf af te nemen en maakt u hierin een eigen keuze.