Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Hout beton schutting Vlecht Geïmpregneerd verticaal

Hout beton schutting Vlecht

€ 150,00
Offerte aanvragen  
      

Levertijd: 8-10 weken

Hout beton schutting Vlecht; Een prachtige beton hout schutting. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen. Ook ontvang je bij Schutting33 de scherpste prijs. Binnen 8 eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk hout betonschutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen voor een enkel- of dubbelzijdig schutting, de gewenste behandeling van het grenen hout, alle RAL kleuren betonplaten en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande 8 stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Direct aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken ontvang je de hout beton schutting Vlecht al in huis.

Let op
: De hout beton schutting staat niet gepresenteerd in onze showtuin. Je kunt wel de beton schutting en schanskorven bekijken.Vul bovenstaand de lengte in van de schutting in centimeters. Het aantal platen, houtenschermen en bijbehorende betonpalen worden automatisch berekend. LET OP: Vul bij de hoogte altijd 200 centimeter in. De hout beton schutting wordt namelijk alleen op een hoogte van 200 centimeter geleverd. Let op dat je bij hout beton schutting de onderplaat in de breedte dient in te korten.

Houdt ook rekening met een extra (netto) lengte van 7,5 cm per betonpaal. Bereken hoeveel betonpalen je krijgt door deze formule te gebruiken: lengte schutting in meters : 2 + 1 = het aantal palen. Bijvoorbeeld voor een schutting van 10 meter is de formule: 10 : 2 + 1 = 6 betonpalen. Kom je uit op een kommagetal? Rond altijd (op hele betonpalen) naar boven af.


Kies het gewenste grenen tuinscherm. De tuinschermen hebben allemaal een 19 planken verdeling. Het geïmpregneerde tuinscherm heeft een tijdloze en neutrale uitstraling, is zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar en wordt op de juiste breedte geleverd zodat het precies past met de betonplaten. Dit is dan ook de meest verkochte variant.


Wil je ook aan de buitenkant een mooi motief, of bestel je een hout beton schutting samen met de buren? Kies dan voor dubbelzijdig. Hierbij zijn de uiteinden van de panelen smaller zodat ze 'rug tegen rug' in de groef van de betonpaal passen.


Geef hier aan of er sprake is van hoeken en zo ja, van hoeveel hoeken. Per hoek wordt een tussenpaal omgeruild voor een hoekpaal.


Geef hier aan of je beton coating wilt ontvangen. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het juiste aantal liter beton coating al berekend. Voor een optimale levensduur, maar zeker ook voor de mooiste schutting, adviseren wij het coaten van de voor- en achterzijde van de betonplaten. De kleur kun je in de volgende stap kiezen.


Kies uit een van onderstaande kleuren. Wil je toch een andere kleur? Selecteer dan willekeurig een kleur en geef ons naderhand per e-mail aan welke kleur, dan wordt dit aan de bestelling toegevoegd. Zonder extra kosten uiteraard!


Voor een extra mooie afwerking kun je kiezen voor een afwerklat. Zeker in het geval van een dubbelzijdige schutting, zorg je met een afwerklat voor een mooie(re) overgang van betonpaneel naar houten tuinscherm. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal afwerklatten al voor je berekend. De afwerklatten zijn precies afgestemd op de schutting panelen en worden in ‘volle lengtes’ geleverd.


Bestel meteen de juiste hoeveelheid snelbeton mee voor de montage van de betonpalen. Per betonpaal zijn er twee zakken snelbeton nodig voor een stabiele montage. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal zakken snelbeton al berekend.


Bestel meteen een prachtige houten tuindeur mee en creëer optimale privacy. Voor al onze tuinschermen vind je bij ons een passende tuindeur. Deze tuindeuren worden in een standaard hoogte van 200 centimeter geleverd. Selecteer dus alleen de gewenste breedte van de tuindeur. De tuindeuren zijn allemaal voorzien van een stalen frame en worden compleet geleverd met deurbeslag, cilinderslot met twee sleutels, verstelbare ophangogen en duimhengen. Let op: Wanneer je voor een tuindeur kiest dan ontvang je ook 1 extra beginpaal voor een stabiele verwerking van je tuindeur.

* Vereiste velden

€ 150,00

Details

De naam zegt het al, de hout beton schutting Vlecht heeft een mooie vlecht motief. Je kunt deze beton hout schutting laten plaatsen met houten tuinschermen maar je kunt ook deze motief als een complete beton schutting plaatsen. Bestel onze beton schutting of hout beton schutting goedkoop online of kom langs in onze showtuin. Hieronder informeren we je uitgebreid over: aandachtspunten bij levering, waarom je voor ons moet kiezen, ons bestelproces en de betaalmogelijkheden. Wanneer je deze punten doorloopt zal de werkwijze binnen Schutting33 nog duidelijker voor je zijn. Je vragen - na het lezen van onderstaande informatie - nog steeds niet helemaal beantwoord? Twijfel dan niet om eens contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt ons - tijdens kantooruren - bereiken per telefoon, live chat, e-mail of in onze showroom. 


Aandachtspunten levering & product

-   Zorg ervoor dat jouw gewenste afleverlocatie toegangelijk is. De hout beton schutting of betonnen schutting komt aan in lengtes van
    minimaal 2 meter.

-   Mocht de locatie niet toegangelijk zijn, dan worden de kosten voor een tweede levering, bij de klant in rekening gebracht;
-   Aantal werkdagen voor de levering krijg je van ons per telefoon en mail informatie over de leverdatum. Op de dag van levering krijg je 30 minuten voor
    leveing een telefoontje van de chauffeur.

-   Bij keuze van beton coating wordt de coating apart geleverd, omdat het te risicovol is in de vrachtwagen.
-   Beton producten zijn giet producten oftewel worden zowel de panelen als de palen in een malvorm gegoten met bijbehorende bewapening. Behoudt
    er
zodoende rekening mee dat elk paneel en of paal kan afwijken van elkaar en enige luchtbel vorming kan hebben. Dit is inherent aan het
    productieproces en valt zodoende ook niet onder enige garantie
of reclamatie. Deze enige verschillen los je namelijk op om bij het plaatsen het
   
voegmortel en of stelwiggen toe te passen tussen de panelen en palen waardoor je de panelen in een lijn kunt stellen en tevens de panelen strak in
    de
gleuf van de palen zullen zitten. Meet zodoende eerst allen bundels oftewel de panelen op zodat je vooraf weet hoeveel voegmortel je tussen de
   
panelen neemt of snijdt een stuk uit je eerste plaat van een aantal millimeter of centimeter zodat je belijning netjes in lijn komt. Lees hierdoor altijd de       montagerichtlijnen aandachtig door voordat je een schutting besteld en zelf gaat plaatsen en volg deze adviezen tevens hierin. Twijfel je? Neem dan
   
gerust contact met ons op.


 Waarom zou jij kiezen voor Schutting33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op onze hout beton schuttingen;
-   Je bestelt online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Schuttingen van de allerbeste kwaliteit;

-   We hebben een showtuin waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Gratis montagehandleidingen voor een eenvoudige montage;
-   13 verschillende motieven leverbaar;

-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;


Het bestelproces bij Schutting33.nl

Wanneer je een schutting gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw schutting naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens doorgezet;
-   Je bestelling wordt ingeboekt voor levering;
-   Je ontvangt vanuit de transporteur per email of sms een leverdatum en geschatte levertijd;
-   De bestelling wordt met kooiaap vrachtwagen geleverd op een gewenste locatie.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Schutting33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Schutting33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Schutting33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij het ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 30%.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Schutting33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Hout beton schutting Vlecht

EUR

€ 150,00

0