Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Hout beton schutting antraciet

De hout beton schutting antraciet is erg populair. Door de moderne uitstraling valt deze schutting bij vele in de smaak. Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod van de hout beton schutting antraciet. Je kunt zowel de budget als de deluxe hout beton schutting nemen in antraciet. Wanneer je kiest voor het budget model, dan wordt het beton in het antraciet geleverd. Bij het deluxe model moet het beton (na het plaatsen) gecoat worden in antraciet. Ook kun je bij het deluxe model het houten tuinscherm in antraciet/zwart nemen!


Hout beton schutting antraciet banner

De mooiste hout beton schutting antraciet afwerkingen

De hout beton schutting antraciet heeft nogal veel opties. Je kunt kiezen uit een gewenste motief betonplaten, een houten tuinscherm, de kleur antraciet en nog veel meer. De hout beton schutting antraciet wordt het meest gekozen in RAL7016. Dit is een prachtige antraciete kleur die erg goed samen gaat met het houten grenen tuinscherm. Wanneer je deze kleur combineert met de verticale houten tuinscherm, creëer je een fantastische eindresultaat. Wil je een hout beton schutting antraciet voor een scherpe prijzen? Bekijk eens onze hout beton schutting budget!

Ook andere kleuren leverbaar in ons assortiment

De hout beton schutting antraciet toch niets voor jou? Bij ons kun je kiezen uit alle RAL-kleuren voor hout beton schuttingen of beton schuttingen. De kleur kun je eenvoudig zelf aanbrengen met een airless spuitmachine. Wij raden je aan om de betonplaten en betonpalen altijd te coaten. Het veranderd meteen de look van de schutting en zorgt meteen ook voor beschermlaag. Wil je ons beton komen bekijken? Dan kun je langskomen in onze showtuin te Venlo. Daar hebben we verschillende betonplaten gepresenteerd die je kunt bekijken. Onze showtuin is 6 dagen per week geopend en je kunt langskomen zonder een afspraak te maken. Bestel jij de hout beton schutting antraciet of kies je toch voor een andere schutting?