Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Actieset: schanskorf 180x180x12 centimeter inclusief vulling

Snelbeton 25 kilogram

€ 14,95

Levertijd: 2-3 weken

Vergeet niet je benodigd snelbeton mee te bestellen. De snelbeton is zeer eenvoudig in verwerking en binnen 30 minuten belastbaar. Het snelbeton hoef je niet te mengen vooraf, maar is direct te verwerken, in combinatie met water, bij het afstorten van je betonpalen van je beton schutting. Wel zo gemakkelijk toch? Alleen niet vergeten mee te bestellen!

Details

Zeer handig inderdaad. Kun je mij wellicht meer vertellen over het snelbeton?
Voordat je begint met het plaatsen van je beton schutting meet en bepaal je je gaten voor de betonpalen. Vervolgens graaf je ongeveer een diameter van 30 a 50 centimeter een gat waarin je vervolgens de betonpaal in gaat verwerken. Het is te adviseren bij poreuze grond de bodem van het gegraven gat te bedekken met een plasticfolie. Vervolgens ben je klaar voor verwerking en plaats je de betonpaal in het gat. Vul het gat voor circa 30% met schoon leidingwater. Vervolgens strooi je direct uit de verpakking langzaam maar gelijkmatig de snelbeton in het water rondom de betonpaal zodat er uiteindelijk geen water meer zichtbaar is. De verharding van het snelbeton start zodra het in aanraking komt met water, dus voer enige correctie of controle van waterpas direct uit. De verharding is binnen 15-30 minuten en kan vervolgens binnen 3 a 4 uur licht belast worden.

Verwerk de Tiemix snelbeton bij een temperatuur van 5 graden of meer. Reinig het eventuele gereedschap dat in aanraking is gekomen met het snelbeton direct met schoon water. Het is aan te raden of te adviseren indien de weersinvloeden slecht zijn (harde regen) om het snelbeton af te dekken met plastic folie. Het verbruik van de Tiemix snelbeton is afhankelijk van het gatmaat. Wij stellen hierbij een richtlijn van ongeveer 1,5 tot 2 zakken van 25 kilogram per betonpaal bij een gatmaat van 30-40 centimeter doorsnede en een diepte van 50 centimeter. Verwerk altijd de gehele zak en verwijder eventuele sluier direct van de aangetaste oppervlakte. De verpakking per eenheid bedraagt 25 kilogram en wordt geleverd in stevige plastic verpakkingen voor eenvoudige verwerking (ook bij regen).

Snelbeton 25 kilogram

EUR

€ 14,95

0