Naast het ruime aanbod schuttingen die wij aanbieden, hebben we ook grind voor in de tuin. Bestel grind op Siergrind33.nl voor de scherpste prijzen. Grind is erg goed te combineren met de betonnen schuttingen. Wanneer je bijvoorbeeld een antracieten betonnen schutting combineert met Nordic Grey grind creëer je een fantastisch eindresultaat. Op Siergrind33 bieden we 29 soorten siergrind en 38 soorten siersplit aan. De stenen hebben allemaal een scherpe prijs en zijn van de allerbeste kwaliteit. Bezoek snel de webwinkel en bekijk het compleet aanbod!

Bij Siergrind33.nl kun je gratis(!) een handvol grind aanvragen. De (proef)steentjes worden, binnen enkele werkdagen, helemaal gratis thuis bij je geleverd. Je kunt online in een product kiezen voor ‘gratis sample aanvragen’. Wanneer je hierop klikt, en je vult jouw gegevens in, is de sample aanvraag gelukt! Natuurlijk kun je ook gewoon langskomen bij ons. Wel moet van tevoren een afspraak gemaakt worden, omdat we helaas niet alle kiezelstenen kunnen tentoonstellen in onze showroom. De showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Kom jij binnenkort langs? De koffie staat al klaar voor je!

Wanneer je een gewenste kiezelsteen hebt gekozen, kun je deze gaan bestellen. Naast in de showroom bestellen, kun je de bestelling ook online doorzetten in onze webwinkel. Bij een online bestelling kun je veilig via je eigen bank de bestelling afronden. Je bestelling wordt binnen een aantal werkdagen geleverd op een gewenste locatie. Na levering kun je jouw grind eenvoudig leggen met de handleiding van Siergrind33.nl. Binnen enkele eenvoudig stappen is het grind gelegd en kun je aan de slag. Advies of informatie nodig? Neem contact op met onze klantenservice die je graag verder helpt. Ook vindt je uiteenlopende informatie per grind soort op onze webwinkel. Je kunt alle informatie gewoon online bekijken.