Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Bezoek ook eens Siergrind33.nl

29 mrt. 2018 09:21:18

Naast het ruime aanbod schuttingen die wij aanbieden, hebben we ook grind voor in de tuin. Bestel grind op Siergrind33.nl voor de scherpste prijzen. Grind is erg goed te combineren met de betonnen schuttingen. Wanneer je bijvoorbeeld een antracieten betonnen schutting combineert met Nordic Grey grind creëer je een fantastisch eindresultaat.

Read More
Comments | Posted By Rex

Is werken in de tuin niet jouw favoriete hobby? Zorg dan voor een onderhoudsvriendelijke tuin! Maar wat zijn nu zaken om rekening mee te houden bij het aanleggen van een onderhoudsvriendelijke tuin? En hoe kun je de tuin die nu veel onderhoud vergt een stuk onderhoudsvriendelijker maken?  In deze blog geef ik je een aantal handige tips om ervoor te zorgen dat je geen uren per dag meer in de tuin hoeft te werken!

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs

Diversiteit van beton schuttingen

13 mei 2016 10:22:51

Jarenlang genoot familie Klaassen, uit het Zeeuwse Nieuwdorp, van het natuurlijke uitzicht vanuit hun huis en is nu in een klap verdwenen. Na jarenlang getouwtrek tussen gemeente en de familie was het tussen beide bekend dat er een geluidswal oftewel geluidsmuur geplaatst zou worden.

Read More
Comments | Posted By Richard

Vind jij het leuk om te tuinieren?

30 apr. 2016 10:14:55

Ruim de helft van alle Nederlanders geeft in een onderzoek aan om op te zien tegen tuinieren.  Een aantal redenen hiervoor zijn dat ze het vaak te zwaar en te tijdrovend vinden. En ik denk dat iedere tuinliefhebber dit kan beamen: Het gras maaien, de struiken snoeien, dat vervelende onkruid wieden, ervoor zorgen dat planten de winter overleven, de tuin ongedierte vrij houden en je tuinmeubilair schoon houden.  In Nederland schijnt het zonnetje al niet zo vaak, dus wanneer het lekker buitenweer is willen de meeste lekker genieten van de tuin in plaats van er in werken.

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs

Hout of beton?

22 apr. 2016 13:18:46

Schuttingen, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Als je zo eens in de buurt rond kijkt valt het je misschien op dat verreweg de meeste schuttingen gewoon van hout zijn. Nederland houdt van hout kunnen we wel zeggen. 

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs