Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Schutting beton Utah (paneel)

Betonnen schutting

€ 49,95

Levertijd: 1-2 weken

Een prachtige betonschutting van topkwaliteit geheel naar wens met de laagste prijs garantie. Binnen 7 eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk betonschutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen uit 12 motieven, alle RAL kleuren en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande 7 stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Meteen aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis.

    Prijslijst meet- en montageserviceVul bovenstaand de lengte en hoogte in van de schutting in centimeters. Het aantal panelen en bijbehorende betonpalen worden automatisch berekend. Voer hierbij de complete lengte in, eventuele hoeken kunnen binnen stap 4 aangegeven worden.

LET OP: De schuttingpanelen hebben een standaard afmeting van 200 cm breed en 40 cm hoog (200x40x3,5). Aan de hand van de afmetingen leveren wij de benodigde hoeveelheid ‘volle’ panelen en standaard betonpalen. Kort de panelen en betonpalen zelf op maat in. Maakt u gebruik van onze montagepartner, dan wordt dit uiteraard allemaal geregeld. Houdt ook rekening met een extra (netto) lengte van 7,5 cm per betonpaal.

Wil je ook aan de buitenkant een mooi motief, of bestel je een schutting samen met de buren? Kies dan voor dubbelzijdig. Hierbij zijn de uiteinden van de panelen smaller zodat ze ‘rug tegen rug’ in de betonpaalgroef passen.

Wil je aan de achterzijde hetzelfde motief? Kies dan voor 'ja'. Deel jij de schutting met je buren en hebben zij een andere smaak? Kies dan voor 'nee' en selecteer ieder een gewenste motief.

Maak een keuze uit 12 prachtige schuttingmotieven.

Maak een keuze uit 12 prachtige schuttingmotieven.

Maak een keuze uit 12 prachtige schuttingmotieven.

Geef hier aan of er sprake is van hoeken en zo ja van hoeveel hoeken. Per hoek wordt een tussenpaal omgeruild voor een hoekpaal.

Geef hier aan of je de benodigde beton coating wilt ontvangen. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal liter beton coating al berekend. Voor een optimale levensduur, maar zeker ook voor de mooiste schutting, adviseren wij het coaten van de voor- en achterzijde. De kleur kun je in de volgende stap kiezen.

Je hebt de keuze uit alle RAL-kleuren, maar om de keuze te vereenvoudigen tonen wij hier de meest gekozen kleuren. Wil je toch een andere kleur? Selecteer dan willekeurig een kleur en geef ons naderhand per e-mail aan welke kleur, dan wordt dit aan de bestelling toegevoegd.

Voor een extra mooie afwerking kun je hier kiezen voor een afwerklat. Zeker in het geval van een dubbelzijdige schutting, waarbij er kleine verschillen per zijde kunnen voorkomen, adviseren wij een afwerklat voor een optimale afwerking. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal afwerklatten al berekend. De afwerklatten zijn precies afgestemd op de schutting panelen en worden in ‘volle lengtes’ geleverd.

Bestel meteen de juiste hoeveelheid snelbeton mee voor de montage van de betonpalen. Per betonpaal zijn er twee zakken snelbeton nodig voor een stabiele montage. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal zakken snelbeton al berekend.

Bestel meteen een prachtige tuindeur mee. Al onze tuindeuren zijn van composiet en dus extreem duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Alle deuren zijn 90 cm breed en 180 cm hoog. Tevens worden alle tuindeuren geleverd inclusief deurbeslag, hang- en sluitwerk, deurstopper en cilinderslot. LET OP: Wanneer je voor een tuindeur kiest dan ontvang je ook 1 extra betonpaal.

* Vereiste velden

€ 49,95

Details

Aandachtspunten levering

-   Zorg ervoor dat jouw gewenste afleverlocatie toegangelijk is. De beton schutting of schutting hout beton komt aan in lengtes van minimaal 2 meter;
-   Mocht de locatie niet toegangelijk zijn, dan worden de kosten voor een tweede levering, bij de klant in rekening gebracht;
-   Aantal werkdagen voor de levering krijg je van ons per telefoon en mail informatie over de leverdatum. Op de dag van levering krijg je 30 minuten voor leveing een telefoontje van de chauffeur;

-   Bij keuze van beton coating wordt de coating apart geleverd, omdat het te risicovol is in de vrachtwagen, met het beton.


 Waarom zou jij kiezen voor Schutting33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op onze betonnen schuttingen;
-   Je bestelt online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Schuttingen van de allerbeste kwaliteit;

-   We hebben een showtuin waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je beton schutting binnen 5-10 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen voor een eenvoudige montage;
-   13 verschillende motieven leverbaar;

-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;


Het bestelproces bij Schutting33.nl

Wanneer je een schutting gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw schutting naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens doorgezet;
-   Je bestelling wordt ingeboekt voor levering;
-   Je ontvangt vanuit de transporteur per email of sms een leverdatum en geschatte levertijd;
-   De bestelling wordt met kooiaap vrachtwagen geleverd op een gewenste locatie.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Schutting33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Schutting33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Schutting33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij het ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 30%.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Schutting33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Betonnen schutting

EUR

€ 49,95

0