Betonnen schutting

€ 69,95
Levertijd 4-5 weken

Een prachtige betonschutting van topkwaliteit geheel naar wens met de laagste prijs garantie. Binnen 7 eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk betonschutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen uit 12 motieven, alle RAL kleuren en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande 7 stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Meteen aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: binnen 4 tot 5 weken al in huis.

    Prijslijst meet- en montageservice

€ 69,95
Levertijd 4-5 weken

Onze Service

Tot aan huis met kooiaap geleverd

 Laagste prijsgarantie beton schuttingen

 Betaal met iDeal of onder rembours

 Kom langs in onze showtuin

 Vragen? Bel: 088 0555 333


Aandachtspunten levering

-   Zorg ervoor dat jouw gewenste afleverlocatie toegangelijk is. De beton schutting of schutting hout beton komt aan in lengtes van minimaal 2 meter;
-   Mocht de locatie niet toegangelijk zijn, dan worden de kosten voor een tweede levering, bij de klant in rekening gebracht;
-   Aantal werkdagen voor de levering krijg je van ons per telefoon en mail informatie over de leverdatum. Op de dag van levering krijg je 30 minuten voor leveing een telefoontje van de chauffeur;

-   Bij keuze van beton coating wordt de coating apart geleverd, omdat het te risicovol is in de vrachtwagen, met het beton.


 Waarom zou jij kiezen voor Schutting33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op onze betonnen schuttingen;
-   Je bestelt online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Schuttingen van de allerbeste kwaliteit;

-   We hebben een showtuin waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je beton schutting binnen 20-25 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen voor een eenvoudige montage;
-   13 verschillende motieven leverbaar;

-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;


Het bestelproces bij Schutting33.nl

Wanneer je een schutting gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw schutting naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens doorgezet;
-   Je bestelling wordt ingeboekt voor levering;
-   Je ontvangt vanuit de transporteur per email of sms een leverdatum en geschatte levertijd;
-   De bestelling wordt met kooiaap vrachtwagen geleverd op een gewenste locatie.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Schutting33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Schutting33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Schutting33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij het ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 30%.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Schutting33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Laad meer ...