Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Schutting beton Utah (paneel)

Duo Beton schutting Rock Antraciet

€ 70,95

Levertijd: 3-4 weken

Duo beton schutting Rock Antraciet; Een prachtige moderne betonschutting. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen . Binnen 7 eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk betonnen schutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen voor een enkel- of dubbelzijdig schutting, alle RAL kleuren en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande 7 stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Direct aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: binnen 3 tot 5 weken de duo beton schutting Rock Antraciet al in huis.

    Prijslijst meet- en montageservice bannerVul bovenstaand de lengte en hoogte in van de schutting in centimeters. Het aantal panelen en bijbehorende betonpalen worden automatisch berekend. Voer hierbij de complete lengte in, eventuele hoeken kunnen binnen stap 4 aangegeven worden.

De betonplaten hebben een standaard afmeting van 186 cm breed en 36 cm hoog (186x36x4). Aan de hand van de afmetingen leveren wij de benodigde hoeveelheid ‘volle’ panelen en standaard betonpalen. Kort de panelen en betonpalen zelf op maat in. Maak je gebruik van onze montagepartner, dan wordt dit uiteraard allemaal geregeld. Houdt ook rekening met een extra (netto) lengte van 5 cm per betonpaal. De betonpalen zijn 12x12 cm.

LET OP: Kies je voor een hoogte lager dan 180 cm? Dan dien jij (of de monteur) de betonpaal op een gewenste hoogte te snijden. De minimale hoogte van een paal (boven maaiveld) is 180 cm. Deze kun je eenvoudig inkorten naar een gewenste hoogte.


Geef hier aan of er sprake is van hoeken en zo ja van hoeveel hoeken. Per hoek wordt een tussenpaal omgeruild voor een hoekpaal.


Voor een extra mooie afwerking kun je hier kiezen voor een afwerklat. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal afwerklatten al berekend. De afwerklatten zijn precies afgestemd op de schutting panelen en worden in ‘volle lengtes’ geleverd.


Wil je betonmutsen toepassen? Je kunt kiezen tussen piramide of vlak. Het aantal betonmutsen is al voor je berekend aan de hand van de afmetingen in stap 1.


Bestel meteen de juiste hoeveelheid snelbeton mee voor de montage van de betonpalen. Per betonpaal zijn er twee zakken snelbeton nodig voor een stabiele montage. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal zakken snelbeton al berekend.


De schanskorven die je besteld worden compleet gemonteerd geleverd incl. stabilisatiebuizen en tussenschotten om te voorkomen dat de schanskorven gaan uitbollen. De schanskorven worden geleverd op dezelfde hoogte als de beton schutting. In de volgende stap kun je kiezen voor een gewenste schanskorfvulling

LET OP: De totale lengte van je schutting veranderd niet. De door jouw gewenste schanskorven vervangen een deel van de beton schutting. Dus stel je hebt in de eerste stap 1000 cm (10 meter) ingevuld, dan krijg je nog steeds dezelfde lengte schutting geleverd met de eventuele schanskorven inbegrepen.


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Bestel meteen een prachtige tuindeur mee. Al onze tuindeuren zijn van composiet en dus extreem duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Tevens worden alle tuindeuren geleverd inclusief deurbeslag, hang- en sluitwerk, deurstopper en cilinderslot.

* Vereiste velden

€ 70,95

Details

De Duo beton schutting Rock is de populairste motief binnen ons assortiment. Dat is natuurlijk niet zomaar, de strakke lijnen zorgen voor een simpele, moderne schutting die overal te plaatsen is. Je koopt de Rock natuurlijk het goedkoopst bij ons! Bereken direct je prijs en bestel eenvoudig online. Hieronder informeren we je uitgebreid over: aandachtspunten bij levering, waarom je voor ons moet kiezen, ons bestelproces en de betaalmogelijkheden. Wanneer je deze punten doorloopt zal de werkwijze binnen Schutting33 nog duidelijker voor je zijn. Je vragen - na het lezen van onderstaande informatie - nog steeds niet helemaal beantwoord? Twijfel dan niet om eens contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt ons - tijdens kantooruren - bereiken per telefoon, live chat, e-mail of in onze showroom. 


Aandachtspunten levering & product

-   Zorg ervoor dat jouw gewenste afleverlocatie toegangelijk is. De beton schutting of beton hout schutting komt aan in lengtes van minimaal 2 meter;
-   Mocht de locatie niet toegangelijk zijn, dan worden de kosten voor een tweede levering, bij de klant in rekening gebracht;
-   Aantal werkdagen voor de levering krijg je van ons per telefoon en mail informatie over de leverdatum. Op de dag van levering krijg je 30 minuten
    voor
leveing een telefoontje van de chauffeur.
-   Bij keuze van beton coating wordt de coating apart geleverd, omdat het te risicovol is in de vrachtwagen, met het beton.
-   Beton schutting panelen en panelen zijn verwerkt met bewapening. Beton wordt gemaakt van de natuurlijke producten zand, grind, cement en water.
    Door 
de samenvoeging van cement en water wordt er calciumhydroxide ofwel zogenoemde ‘vrije kalk’ gevormd. De kalkafzetting gaat vervolgens een
    reactie 
aan met kooldioxide (CO2) in de lucht, waardoor calciumcarbonaat ontstaat. Deze witte uitslag op betonproducten noemen we kalkuitbloei.
    Kalkuitbloei is 
zodoende inherent aan het product en verdwijnt door de tijd. Mocht je de schutting gaan coaten kan de kalkuitbloei ervoor zorgen dat je
    een extra laag
 dient op te brengen. Wacht hiermee echter enkele weken totdat je deze "extra nieuwe laag" opbrengt.
-  Beton panelen kunnen op het uiteinde van de platen braamresten van de producten hebben, echter tik je deze voorzichtig en eenvoudig ervan af
   voordat
je de panelen gaat plaatsen.
-  Het is altijd te adviseren om een schutting af te werken met een beton coating. Dit verduurzaamd je beton schutting en geeft je schutting tevens een 
   schitterend eindresultaat. Verder voorkom je verwering in je panelen en palen door de weersinvloeden. De schutting naturel laten kan dus ook echter 
   behoudt hiermee rekening dat er bij levering reeds kalkuitbloei en of lichte verwering te zien is.
-  Bij de keuze voor dubbelzijdige schutting Rock zijn de uiteinde van de platen niet smaller (in tegenstelling tot de overige motief beton platen).
   De platen monteer/schuif je echter wel op dezelfde wijze in de paal maar betreft de paal afmeting bij de keuze dubbelzijdig ongeveer 16x16 centimeter.
-  Beton producten zijn giet producten oftewel worden zowel de panelen als de palen in een malvorm gegoten met bijbehorende bewapening. Behoudt er
  
zodoende rekening mee dat elk paneel en of paal kan afwijken van elkaar en enige luchtbel vorming kan hebben. Dit is inherent aan het
   productieproces en valt zodoende ook niet onder enige garantie
of reclamatie. Deze enige verschillen los je namelijk op om bij het plaatsen het
   voegmortel en of stelwiggen toe te passen tussen de panelen en palen waardoor je de
panelen in een lijn kunt stellen en tevens de panelen strak in de
   gleuf van de palen zullen zitten. Meet zodoende eerst allen bundels oftewel de panelen op zodat je vooraf weet hoeveel voegmortel je tussen de
   panelen neemt of
snijdt een stuk uit je eerste plaat van een aantal millimeter of centimeter zodat je belijning netjes in lijn komt. Lees hierdoor altijd de
   montagerichtlijnen aandachtig door voordat je een schutting besteld en zelf gaat plaatsen en volg deze adviezen tevens hierin. Twijfel je? Neem dan
   gerust contact met ons op.
 


 Waarom zou jij kiezen voor Schutting33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op onze betonnen schuttingen;
-   Je bestelt online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Schuttingen van de allerbeste kwaliteit;

-   We hebben een showtuin waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Gratis montagehandleidingen voor een eenvoudige montage;
-   12 verschillende motieven leverbaar;

-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;


Het bestelproces bij Schutting33.nl

Wanneer je een schutting gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw schutting naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens doorgezet;
-   Je bestelling wordt ingeboekt voor levering;
-   Je ontvangt vanuit de transporteur per email of sms een leverdatum en geschatte levertijd;
-   De bestelling wordt met kooiaap vrachtwagen geleverd op een gewenste locatie.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Schutting33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Schutting33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Schutting33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij het ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 30%.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Schutting33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Duo Beton schutting Rock Antraciet

EUR

€ 70,95

0