Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Betonplaten

De betonplaten in ons assortiment zijn leverbaar in 13 motieven. De betonplaten hebben een afmeting van 200x40x3,5 (LxHxD) centimeter. Een betonplaat kost bij ons €18,-. Wel is het zo dat we de betonplaten niet los verkopen. Wanneer je onze betonplaten wilt gaan plaatsen, is dit alleen mogelijk als ‘complete’ schutting. Wanneer je online de maten van jouw gewenste schutting invult, krijg je van ons meteen een totaalbedrag te zien van jouw gewenste schutting. De totaalprijs bestaat dan uit de betonplaten, betonpalen, andere materialen die je nodig hebt en eventuele accessoires. Wil jij onze betonplaten bestellen? Bereken dan direct de prijs van jouw beton schutting op maat!

Banner betonplaten

De betonplaten motieven in ons assortiment 

Ons assortiment bestaat uit verschillende betonplaten. Je kunt, zoals eerder aangegeven, kiezen uit 13 verschillende motieven. De motieven zijn: Prestige Glad, New York, Prestige, Slate, Elegant, Fels, Borsica, Vlecht, Steenmotief Glad, Steenmotief Relief, Montana, Romania en Solide. Alle motieven zijn leverbaar tegen dezelfde standaard prijs. Met een dikte van 3,5 centimeter, ben je verzekerd van een stevige schutting die jarenlang meegaat. De betonplaten zijn verkrijgbaar op een iedere gewenste RAL-kleur. Bekijk hieronder alle 13 motieven en bereken direct de beton schutting prijzen!

Beton schutting Prestige Glad Motief  Beton schutting Slate Motief  Beton schutting Prestige Motief

Beton schutting New York Motief  Beton schutting Solide Motief  Beton schutting Montana Motief

Beton schutting Elegant Motief  Beton schutting Steenmotief Glad Motief  Beton schutting Vlecht Motief

Beton schutting Fels Motief  Beton schutting Casa Borsica Motief  Beton schutting Steenmotief Relief Motief

Beton schutting Steenmotief Relief Motief

Betonplaten schutting verwerken

De betonplaten schutting worden altijd geleverd op standaard afmetingen (200x40x3,5 centimeter). De betonplaten kun je (eventueel) vervolgens zelf op maat inkorten. Maak je gebruik van een montagepartner? Dan wordt dit uiteraard allemaal geregeld. Onze betonplaten hebben aan de uiteinden een ‘lip’, die zogenaamde lip moet geplaatst worden in de gleuf van de betonpalen. Wanneer je alle betonplaten tussen de palen hebt geplaatst, kun je de schutting gaan afkitten voor een strak en subliem eindresultaat. Voor een uitgebreide uitleg over het plaatsen van een beton schutting, kun je onze montagehandleiding of beton schutting plaatsen pagina bekijken. Beton met hout combineren? Bekijk onze schuttingen hout beton!

Kalkuitbloei bij betonproducten
Bij betonproducten kan aan de oppervlakte zogeheten ‘kalkuitbloei’ optreden in de vorm van witte uitslag. Dit is inherrent aan betonproducten en wordt veroorzaakt door een chemische reactie tussen cement en water. De kalkuitbloei is niet van invloed op de kwaliteit van de betonproducten en zal na verloop van tijd sterk verminderen en eventueel vanzelf verdwijnen. Store33 BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor deze kalkuitbloei. De kalkuitbloei kan worden behandeld door een nieuwe laag beton coating aan te brengen op de betonschutting. Echter is dit geen voorkoming van kalkuitbloei en kan deze na het opbrengen van een nieuwe laag wederom ontstaan.

 

Oer bij betonproducten
Ondanks strikte kwaliteitsnormen en kwaliteitscontrole van onze natuurlijke producten zand, grind, cement en water kan het zijn dat er oer meekomt met de grondstoffen in de betonmengsels en daarmee het eindproduct. Vaak uit zich dit in een bruine oerplek als roest. Het verschijnsel “oerplekken” is niet te voorkomen en heeft geen invloed op de kwaliteit van onze producten. Zodoende geven wij geen garantie op deze oerplekken. De oerplekken kunnen het makkelijkst met een restant beton coating worden weggewerkt met een kwast of penceel. 

 

Richtlijnen voor het onderhoud van de betonschutting
Voor het onderhoud van de betonschutting adviseren wij geen hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met deze reinigingsmiddelen maak je namelijk de schutting poreuzer waardoor het beton sneller vuil opneemt tijdens weersomstandigheden, vervuiling door derden of roet van auto's indien je schutting langs een weg gelegen is. Wil je de beton schutting schoonmaken met een schoonmaakmiddel, test dit dan eerst op een onopvallende plek. Wij adviseren om de betonschutting met liefst met schoon water schoon te maken.

Het coaten van betonschutting
Alle betonpanelen worden geproduceerd in betongrijs oftewel naturel kleurstelling. Daarna worden deze na montage ter plekke gecoat in elke gewenste RAL-kleur. De coating is te verkrijgen in verpakkingen van 5 en 12.5 liter. Het verbruik van deze coating is 0,4 liter per vierkante meter. Store33 BV geeft geen garantie voor het na verloop van tijd teruglopen / lichter worden van de kleur. Dit wegens de vermelde kans op kalkuitbloei en oer eigenschappen welke inherrent zijn aan het beton product/schutting.

Betonpanelen voor de laagste prijsgarantie!

Onze betonpanelen worden aangeboden tegen de laagste prijsgarantie. Dit houdt in dat je nergens een beton schutting goedkoper zult krijgen dan bij ons! Bekijk dus snel onze goedkope betonnen schutting. Wij bieden de beton panelen aan voor €18,- per paneel. Echter komen daar natuurlijk nog betonpalen bij en eventueel andere materialen zoals de snelbeton en etc. Daarom kun je bij ons direct de prijs berekenen voor een complete schutting. Wil je onze betonnen schuttingdelen liever in het echt bekijken? Bezoek dan onze showtuin te Venlo. In onze showtuin hebben we diverse motieven gepresenteerd die je kunt komen bekijken en voelen. Welke motief betonplaten ga jij binnenkort bestellen? Bekijk onze motieven in onze showuin te Venlo. Voor meer informatie bezoek je onze contact of onze beton schutting Limburg pagina.