Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Schutting beton Utah (paneel)

Beton schutting Borsa

€ 49,95
Offerte aanvragen  
      

Levertijd: 4-5 weken

Beton schutting Borsa; Een prachtige moderne betonschutting. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen. Ook ontvang je bij Schutting33 de laagste prijsgarantie. Binnen 7 eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk betonschutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen voor een enkel- of dubbelzijdig schutting, alle RAL kleuren en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande 7 stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Direct aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: binnen 4 tot 5 weken de beton schutting Borsa al in huis.

    Prijslijst meet- en montageservice bannerVul bovenstaand de lengte en hoogte in van de schutting in centimeters. Het aantal panelen en bijbehorende betonpalen worden automatisch berekend. Voer hierbij de complete lengte in, eventuele hoeken kunnen binnen stap 4 aangegeven worden.

LET OP: De betonplaten hebben een standaard afmeting van 200 cm breed en 40 cm hoog (200x40x3,5). Aan de hand van de afmetingen leveren wij de benodigde hoeveelheid ‘volle’ panelen en standaard betonpalen. Kort de panelen en betonpalen zelf op maat in. Maak je gebruik van onze montagepartner, dan wordt dit uiteraard allemaal geregeld. Houdt ook rekening met een extra (netto) lengte van 7,5 cm per betonpaal.


Wil je ook aan de buitenkant een mooi motief, of bestel je een schutting samen met de buren? Kies dan voor dubbelzijdig. Hierbij zijn de uiteinden van de panelen smaller zodat ze ‘rug tegen rug’ in de groef van de betonpaal passen.


Geef hier aan of er sprake is van hoeken en zo ja van hoeveel hoeken. Per hoek wordt een tussenpaal omgeruild voor een hoekpaal.


Geef hier aan of je beton coating wilt ontvangen. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het juiste aantal liter beton coating al berekend. Voor een optimale levensduur, maar zeker ook voor de mooiste schutting, adviseren wij het coaten van de voor- en achterzijde van de betonplaten. De kleur kun je in de volgende stap kiezen.


Kies uit een van onderstaande kleuren. Wil je toch een andere kleur? Selecteer dan willekeurig een kleur en geef ons naderhand per e-mail aan welke kleur, dan wordt dit aan de bestelling toegevoegd. Zonder extra kosten uiteraard!


Met een spuitpistool breng je eenvoudig en egaal de betoncoating op. Voor de beste eindresultaat adviseren we je om een eerst een dunne laag horizontaal aan te brengen en vervolgens een tweede laag verticaal. 


Voor een extra mooie afwerking kun je hier kiezen voor een afwerklat. Zeker in het geval van een dubbelzijdige schutting, waarbij er kleine verschillen per zijde kunnen voorkomen, adviseren wij een afwerklat voor een optimale afwerking. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal afwerklatten al berekend. De afwerklatten zijn precies afgestemd op de schutting panelen en worden in ‘volle lengtes’ geleverd.


Bestel meteen de juiste hoeveelheid snelbeton mee voor de montage van de betonpalen. Per betonpaal zijn er twee zakken snelbeton nodig voor een stabiele montage. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal zakken snelbeton al berekend.


Voor de juiste verwerking voeg je zowel de panelen als de palen af met onze kant en klare voegmortel. De hoeveelheid wordt automatisch voor je berekend en aangeleverd in zakken van 25 kilogram. Voeg schoon water toe aan de voegmortel en meng deze tot een stevige massa.


De schanskorven die je besteld worden compleet gemonteerd geleverd incl. stabilisatiebuizen en tussenschotten om te voorkomen dat de schanskorven gaan uitbollen. De schanskorven worden geleverd op dezelfde hoogte als de beton schutting. In de volgende stap kun je kiezen voor een gewenste schanskorfvulling

LET OP: De totale lengte van je schutting veranderd niet. De door jouw gewenste schanskorven vervangen een deel van de beton schutting. Dus stel je hebt in de eerste stap 1000 cm (10 meter) ingevuld, dan krijg je nog steeds dezelfde lengte schutting geleverd met de eventuele schanskorven inbegrepen.


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Kies de gewenste schanskorfvulling. Er is al voor je berekend hoeveel kilogram je nodig hebt op basis van de vorige stap, dus je hoeft alleen nog een type te kiezen!


Bestel meteen een prachtige tuindeur mee. Al onze tuindeuren zijn van composiet en dus extreem duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Alle deuren zijn 90 cm breed en 180 cm hoog. Tevens worden alle tuindeuren geleverd inclusief deurbeslag, hang- en sluitwerk, deurstopper en cilinderslot.

* Vereiste velden

€ 49,95

Details

Hieronder informeren we je uitgebreid over: aandachtspunten bij levering, waarom je voor ons moet kiezen, ons bestelproces en de betaalmogelijkheden. Wanneer je deze punten doorloopt zal de werkwijze binnen Schutting33 nog duidelijker voor je zijn. Je vragen - na het lezen van onderstaande informatie - nog steeds niet helemaal beantwoord? Twijfel dan niet om eens contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt ons - tijdens kantooruren - bereiken per telefoon, live chat, e-mail of in onze showroom. 


Aandachtspunten levering & product

-   Zorg ervoor dat jouw gewenste afleverlocatie toegangelijk is. De beton schutting of beton hout schutting komt aan in lengtes van minimaal 2 meter;
-   Mocht de locatie niet toegangelijk zijn, dan worden de kosten voor een tweede levering, bij de klant in rekening gebracht;
-   Aantal werkdagen voor de levering krijg je van ons per telefoon en mail informatie over de leverdatum. Op de dag van levering krijg je 30 minuten
    voor de leveing een telefoontje van de chauffeur.
-   Bij keuze van beton coating wordt de coating apart geleverd, omdat het te risicovol is in de vrachtwagen, met het beton.
-   Beton schutting panelen en panelen zijn verwerkt met bewapening. Beton wordt gemaakt van de natuurlijke producten zand, grind, cement en water.
    Door de samenvoeging van cement en water wordt er calciumhydroxide ofwel zogenoemde ‘vrije kalk’ gevormd. De kalkafzetting gaat vervolgens een
    reactie aan met kooldioxide (CO2) in de lucht, waardoor calciumcarbonaat ontstaat. Deze witte uitslag op betonproducten noemen we kalkuitbloei.
    Kalkuitbloei is zodoende inherent aan het product en verdwijnt door de tijd. Mocht je de schutting gaan coaten kan de kalkuitbloei ervoor zorgen dat je
    een extra laag dient op te brengen. Wacht hiermee echter enkele weken totdat je deze "extra nieuwe laag" opbrengt.
-   Beton panelen kunnen op het uiteinde van de platen braamresten van de producten hebben, echter tik je deze voorzichtig en eenvoudig ervan af
    voordat je de panelen gaat plaatsen.
-   Het is altijd te adviseren om een schutting af te werken met een beton coating. Dit verduurzaamd je beton schutting en geeft je schutting tevens een 
    schitterend eindresultaat. Verder voorkom je verwering in je panelen en palen door de weersinvloeden. De schutting naturel laten kan dus ook echter 
    behoudt hiermee rekening dat er bij levering reeds kalkuitbloei en of lichte verwering te zien is.
-   Beton producten zijn giet producten oftewel worden zowel de panelen als de palen in een malvorm gegoten met bijbehorende bewapening. Behoudt
    er
zodoende rekening mee dat elk paneel en of paal kan afwijken van elkaar en enige luchtbel vorming kan hebben. Dit is inherent aan het
    productieproces en valt zodoende ook niet onder enige garantie
of reclamatie. Deze enige verschillen los je namelijk op om bij het plaatsen het
    voegmortel en of stelwiggen toe te passen tussen de panelen en palen waardoor je de
panelen in een lijn kunt stellen en tevens de panelen strak in
    de gleuf van de palen zullen zitten. Meet zodoende eerst allen bundels oftewel de panelen op zodat je vooraf weet hoeveel voegmortel je tussen de
    panelen neemt of
snijdt een stuk uit je eerste plaat van een aantal millimeter of centimeter zodat je belijning netjes in lijn komt. Lees hierdoor altijd de
    montagerichtlijnen aandachtig door voordat je een schutting besteld en zelf gaat plaatsen en volg deze adviezen tevens hierin. Twijfel je? Neem dan
    gerust contact met ons op.


 Waarom zou jij kiezen voor Schutting33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op onze betonnen schuttingen;
-   Je bestelt online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Schuttingen van de allerbeste kwaliteit;

-   We hebben een showtuin waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Gratis montagehandleidingen voor een eenvoudige montage;
-   13 verschillende motieven leverbaar;

-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;


Het bestelproces bij Schutting33.nl

Wanneer je een schutting gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw schutting naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens doorgezet;
-   Je bestelling wordt ingeboekt voor levering;
-   Je ontvangt vanuit de transporteur per email of sms een leverdatum en geschatte levertijd;
-   De bestelling wordt met kooiaap vrachtwagen geleverd op een gewenste locatie.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Schutting33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Schutting33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Schutting33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij het ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 30%.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Schutting33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Beton schutting Borsa

EUR

€ 49,95

0