Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Beton schutting

 


 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Rooster  Lijst 

Wil jij een beton schutting bestellen? Bij Schutting33 vind je een uitgebreid assortiment van beton schutting panelen. Door de diversiteit aan beton schutting panelen zoals houtmotief, steenmotief of modern, is er voor iedere tuin wens een uitweg. Wanneer je een beton schutting besteld op Schutting33 ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie en een snelle levering van 1-2 weken. Wil jij onze betonnen schuttingen bekijken? Kom langs in onze showtuin, waar we verschillende motieven gepresenteerd hebben.

Beton schutting aanbod van Schutting33

We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwalitatieve betonschutting panelen en palen. De panelen als zowel de betonnen schuttingpalen zijn gewapend waardoor de beton schutting de juiste stabiliteit heeft. Dit zorgt ervoor dat de betonnen schutting, onder vrijwel iedere weersomstandigheden, bestand is. Voor een beton schutting hoef je geen fundering aan te brengen, echter moet je wel de betonpalen afstorten met snelbeton. Een beton schutting van 200 x 200 centimeter met de beton palen weegt zeker rond de 500-600 kilogram, dus stabiliteit is belangrijk. Na het plaatsen van je schutting is het aan te raden om de betonschutting af te werken. Voeg zowel de betonpanelen als palen af voor een egale oppervlakte en om klapperende panelen te voorkomen. Vervolgens kun je de schutting van beton nog behandelen met een gewenste RAL-kleur beton coating voor een optimaal eindresultaat.

Een beton schutting al voor €18,- per paneel

Een beton schutting bestel je bij ons al voor €18,- per paneel. Echter maken wij gebruik van een prijscalculator. Bereken de beton schutting prijzen met de prijscalculator van Schutting33. Je krijgt meteen inzicht in de totaalprijs van je schutting. Vul je gewenste afmetingen (lengte x hoogte in centimeters) in en je krijgt direct een prijs te zien. Vervolgens kun je 6 vervolgstappen je schutting compleet samenstellen. Zo kun je kiezen voor sierafwerking, een afwerklat, of voor een gewenste RAL-kleur schutting. Tegenwoordig is een antraciet beton schutting erg populair. Wanneer je de stappen hebt doorgelopen, kun je jouw betonschutting gewoon online bestellen. Je kunt de situatie ook laten inmeten door een van onze monteurs die ook eventueel de beton schutting plaatsen voor je. Zij stellen vervolgens een offerte voor je op. Heb je hulp nodig met het online bestellen van een betonschutting of wil je geadviseerd worden? Kom langs in onze showroom te Venlo (zie beton schutting Limburg), stuur ons een email, bel ons of chat, tijdens kantooruren, live met ons.

Een betonschutting kun je overal plaatsen

Bij het kiezen van betonnen schuttingen is het te adviseren om vooraf te bepalen of je de betonnen schutting enkel- of dubbelzijdig wilt gaan verwerken. Wanneer je kiest voor een dubbelzijdig beton schutting, krijg je aan beide kanten een motief. De panelen van de betonnen schuttingen worden met de rug tegen elkaar verwerkt, zodat je aan beide kanten een motief ziet. Wanneer je een betonschutting gaat plaatsen tussen twee huizen, raden we je aan om even met de buren te bespreken of ze de kosten willen delen als er een dubbelzijdige motief wordt geplaatst. Zo niet, dan kun je uiteraard gewoon een enkelzijdig motief betonnen schuttingen kiezen, dan is de andere kant van de schutting glad.

Betonschutting verlost je van het jaarlijks onderhoud 

Een schutting met beton verlost je van de jaarlijkse onderhoud. Hout is een natuurlijk product, dat houdt in dat, wanneer je een hout schutting jaarlijks behandeld, deze ongeveer 15 jaar meegaat. Bij een beton schutting heb je dit niet. Een beton schutting schaf je meestal maar een keer in je leven aan en is daarnaast ook onderhoudsarm. Een beton schutting wordt vaak aangekleed door middel van accessoires. Zo kun je kiezen voor schutting LED verlichting of betonnen mutsjes die de schutting met beton een stuk aantrekkelijker maken. Ook is het tegenwoordig een trend om beton schuttingen te nemen in combinatie met schanskorven. Zo creëer je een moderne tuinafscheiding. De voordelen van beton met de natuurlijke uitstraling van hout? Kies voor een hout beton schutting.

Betonnen schutting binnen 1 tot 2 weken in huis

Een betonnen schutting of is bij ons binnen 1-2 weken bij je op locatie geleverd. Wij maken gebruik van speciale kooiaap leveringen die de betonnen schutting zorgvuldig voor je leveren. Uiteraard wordt er een paar dagen van te voren met je gecommuniceerd of de leverdatum voor je schikt en als er niemand thuis is, waar de beton schutting geplaatst kan worden. Bij vragen over levering kun je onze klantenservice altijd contacteren. Zij helpen je graag verder met al je vragen.

Betonnen schuttingen zijn een lust voor het oog!

Wanneer je op magnifieke wijze je gehele tuin wilt accentueren door middel van beton schuttingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showtuin vindt je diverse motieven in verschillende RAL-kleuren. De schuttingen met beton zijn leverbaar in 13 verschillende motieven. We hebben motieven in modern, hout en steen look. De beton schuttingen zijn leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Tegenwoordig is de RAL7016 (antraciet) erg populair. Bekijk onze motieven hierboven, en kies in het product voor een gewenste RAL-kleur.

Weet jij al wat welke beton schutting jij gaat kiezen?

Weet jij al waar je voor gaat kiezen? Ons assortiment is erg uitgebreid en er is voor een iedere tuin een geschikte motief schuttingen beton. Onze betonschutting bieden je de mogelijkheid om een klassieke of moderne uitstraling te creëren. Voor welke sfeer kies jij? Maak een keuze en bestel veilig en vertrouwd online. Ook is het bij ons mogelijk om gratis te betalen onder rembours. Er wordt geen meerprijs berekend en je kunt bij de chauffeur betalen per pin of contant. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden betreffende betaling onder rembours te bespreken.